Sunday, November 11, 2012

Cerita Dia - Drama band

Hopefully lagu cerita dia dari drama band dapat ke akhir..one of song that

 Mang give to me masa mengorat dulu..eh,mengorat?pernah ke Mang 

mengorat aku?ok, abaikan..yang pasti lagu ni Mang pernah bagi suruh 

dengar..


Tahniah kepada member yang bertunang semalam..

Monday, November 5, 2012

untuk dhiya, hey!!


Semalam, genaplah umur nur dhiya jafni 2bln..dhiya will be a princess soon..aha!Jadi cantik macam ceksu ok?



Sarung kaki dhiya tu ceksu yang bagi..nati pakai sampai besar..ceksu beli mahal 2!!!hahha





 Xlupa jugak, kami menjemput artis baru harapan bagi memeriahkan lagi majlis.


Geng karaoke NurKhairunnisa..ini teman baik mereka..


 Nisa and boifren sayang



Semoga dhiya tidak menangis waktu malam lagi..i love u dhiya..csu sayang dhiya.

Sunday, November 4, 2012

party still on

Lepas kitorang habis exam akhir sem, then semua orang dah ade kerjaya sendiri, kitoramg kurang ade masauntuk keluar lepak-lepak, makan-makan, gosip-gosip dan tidak ketinggalan mencari jodoh..ehem!

Kebetulan birthday farah bulan10, jadi kitorang plan untuk buat seprais birthday party untuk beliau. Jadi, as event manager, Diba create invitation card approved by diriku..aha! Then diba send thru whatsapp and emel untuk semua peserta..

Party ada unsur-unsur dicancelkan bila farah cakap die nak pegi dating..kitorang kabut lah sikit..jadi, sebagai orang ketiga dalam hubungan, aku pun segera menelepon boifen farah. Aku paksa dia suruh bawa farah ke tempat yang kami booking itu...so, party still on when he follow our plan.GOOD JOB!!



Nampak tak ape tema yang di tetapkan? Tapi tengok dorang, ade ikut tema?useless!!!



Masih sempat menjemput untuk kenduri anak buah


boifren farah






Happy birthday farah.


There was an error in this gadget