Sunday, November 4, 2012

party still on

Lepas kitorang habis exam akhir sem, then semua orang dah ade kerjaya sendiri, kitoramg kurang ade masauntuk keluar lepak-lepak, makan-makan, gosip-gosip dan tidak ketinggalan mencari jodoh..ehem!

Kebetulan birthday farah bulan10, jadi kitorang plan untuk buat seprais birthday party untuk beliau. Jadi, as event manager, Diba create invitation card approved by diriku..aha! Then diba send thru whatsapp and emel untuk semua peserta..

Party ada unsur-unsur dicancelkan bila farah cakap die nak pegi dating..kitorang kabut lah sikit..jadi, sebagai orang ketiga dalam hubungan, aku pun segera menelepon boifen farah. Aku paksa dia suruh bawa farah ke tempat yang kami booking itu...so, party still on when he follow our plan.GOOD JOB!!



Nampak tak ape tema yang di tetapkan? Tapi tengok dorang, ade ikut tema?useless!!!



Masih sempat menjemput untuk kenduri anak buah


boifren farah






Happy birthday farah.


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget