Friday, January 7, 2011

test vokal

yeay..yeay...hooray2 its a holi holi day....akhirnye aku dapat kolej...
sayang muah3 kat kolej melati...muah3 2 xde lah bermaksud aku bernafsu terhadap kolej melati,
tp excited dapat kolej sampai terpeluk tercium kolej melati...

*****

semalam ak,nisa n fanis pegi plaza alam sentral..aku juz teman dorang nak beli barang kt sana je..
then,dorang ajak g karoke n aku ajak dorg pg men boling..
dorang bukan ikhlas pn ajak aku senanye..tp saje nk compete suara mereka yang xmerdu tu dengan suara aku yang lunak ini..bajet leh challenge,tp last2 dorg jgk yg nanges sbb xsangka suara aku mmg best..=P
prestasi mereka main boling???masyaallah...teruk nye xdapat drungkai kn..
fanis 2 ok la,dengar arahan sifu..nisa 2??emmm,teruk terer gile..xsangka!!
masa main boling,ade peserta tambahan..iaitu,timahhh...
tp masa karoke,cepat2 kitorang halau die balik..sbb dah tau suara die mmg xde bakat..ok,tipu..
senanye timah ade hal,so die dapat sertai kami sekejap saje..


bajet sore sedap la 2..werk=P

haaa..aku lg terer tau!!kihkih
 


kami b'4

ada gaya x??

paling cemerlang..xpela,jnji ade skill


masa karaoke,kami hnya nyanyi lagu dangdut saje..2 lagi menghiburkan dari nyanyi lagu aku xpercaya cinta dr liyana jasmay 2..huahua..untuk 3 lgu terakhir,kami kena show off vokal masing2..aku dengan vokal mantapnye mmilih lagu ELERGI SEPI dan paling menarik lgu pilihan fanis..nak tau lgu ape die pilih???AWAN TERPILU beb..n nisa, pilih lagu DRAMA..kitorg xkesah pn sebab die mmg xde bakat sgt bab2 nyanyi ni,sori nisa..terpakse ckp..haha..menari??woow,timah mengucap tengok nisa menari!!haha.
ni paling last..nisa sangat kaya pd ari tersebut...terpaksa mngeluarkan duit untuk repair die punyer hp sma dengan bli 1 hp baru..smpai die xlalu nak makan..huhu.kami,makan tetap makan..xde ape yang boleh halang..=P

p/s: nisa 'paling' kena tempo..
p/s:awan terpilu blh thn
p/s;elergi sepi,failed2!!haha

2 comments:

  1. hhahaha..dop2!
    elergi sepi paling best!
    ms men bowling, ktorg kene sabotaj.
    sifu penipu.wi ajaran saloh..
    tibo2 jah bola gelek sajo keh keno kaki..sifu sabotaj!hak3

    ReplyDelete
  2. haha..lgu drama plg kna tempo...

    dh tgn ank murid keras po putung kayu..cekak pulas xpulas...kl ore lain lube duo duk blake..dio lube duo dk dpn..beghak!!
    xjatuh la buah 2...hahah

    ReplyDelete

There was an error in this gadget