Friday, March 2, 2012

::Grand prize untuk birthday ke 23::

Salam 2 hb mac 2012..jadi,pada arini aku berumur sehari..eh,kedengaran nye seperti baby comel baru lahir berkulit cerah, bermata besar, bermulut kecik dan berhidung mancung kan??ok, itu hanya ilusi semata-mata kerana sekarang aku berumur 23thn 1 ari...itu yang sebetulnya...

Pada umur sebegini, wish yang selalu d ucapkan, "semoga cepat kawen", "buleh doh slow2 nak nikoh tuh"..eh2, dorang ingat kawen macam buat cekodok ke??panas betol orang suh kawen ni..die xtau ke aku ramai sangat boifren sampai xtahu nak pilih mana satu nak jadikan suami sampai syurga ni???*sila tampar aku kiri kanan kiri kanan*

Tahun ni betul-betul xde majlis untuk hari jadi aku kali ni..katanya penaja,"kami dah muflis sikit,ekonomi merudum, jadi sambutan jugak merudum"..ok xpe, xkisah sangat janji hadiah xlupa..^_^
Semalam, penaja bawa aku pegi makan-makan di Hotel Istana..kata beliau, makan lah ape saje kek yang ade sebab kami tak mampu nak beli kek..sob sob sob..

Siriusly, kalau korang nak dinner buffet kat hotel, aku cadang kan d Hotel Concorde.. Hotel Concorde ni die punya lauk untuk makan dengan nasi putih sangat banyak and sedap-sedap..semalam, di Hotel Istana sangat sikit lauk pauk nye..rasanya macam tak berbaloi untuk buffet..

Semalam, pas balik dinner..kakak kat kampung mesej..

(telah diterjemaah)

Kak La : Adik dah tido?


Aku : Belum, nape?


Kak La : bila adik habis belajar? sebab ade orang tengah cari calon isteri
               nak bawak pegi oversea sebab nak sambung master kat sana..
               orangnye besar, sesuai untuk adik...kalau adik nak, k.la nak edjas..

Erkkkk????

Boleh tahan grand kan hadiah birthday aku tahun ni...ko hado???

Kepada kawan2, siap sedia untuk hadiri perkahwinan ku nanti..puiii...*tampar pipi sendiri laju-laju*




penaja utama



nampak tak penaja sibuk buat pembayaran

Ini hadiah dari penaja...
dari encik johari(abang ipar)


dari puan nordiana & paun norhafiza
Thanks pada yang wish..dan terima kaseh pada penaja sekeluarga juga kepada kak Norhafiza...eh,lupa ucapkan terima kaseh pada pemberi hadiah istimewa tahun ini, puan NorAzila, atas jodoh yang di aturkan..^___^

2 comments:

  1. happy bday cikk :)
    alhamdulillah, pahni dok oversea doh la cikk tuuu, hehe :)

    ReplyDelete
  2. tq nayang...ok,siap sedia ata cik d airport nti dh..hahah

    ReplyDelete

There was an error in this gadget