Sunday, November 10, 2013

what i love now

What i loveeeee now isssss...tadaaaa...



 I love to see this little red riding hood grow up depan mata aku. Ya, dia satu-satunya my little niece yang 

aku boleh tengok setiap pergerakan dia. Aku rasa nak update setiap telatah dia sebab dia sangat 

nakal and fast learner. Apa yang ibu, baba or aku buat depan dia, mesti dia ikut. 

Sebab tu kami lebih berhati-hati bercakap bila kami sembang depan dia. 

Yes, i really love to see her everyday. Setiap pagi, bila dia buka mata, kami akan bagi salam.

Nanti dia akan sengih nampak gigi 8 batang tu. Kalau celik je merengek-rengek, ok buatlah persiapan

tengok dia mengamuk. Sekarang kitorang beli kucing untuk dia sebab dulu dia selalu pegi bertenggek

kat luar rumah sebab duk main kucing kampung yang datang cari makan kat rumah..

Tapi kucing yang kitorang beli ni aktif so selalu lah pegi jilat-jilat kaki n lompat-lompat.

Dhiya jadi takut sikit jadi dia selalu gaduh ngan Simon tu. Simon tu pegi duk atas laptop dia, dia akan

marah-marah mengamuk-mengamuk suruh halau. Kitorang 'tak pening' langsung, huh!


Sekarang aku dah terjatuh cinta jugak ngan Simon ni.. Sebab Simon agak manja tapi agresif..

Kadang-kadang aku rasa nak lempang dia sebab dia suka cakar-cakar.

Menaikkan amarah aku jeeee..hewhew

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget