Thursday, October 24, 2013

get out from my life

Hi sweetheart,

Kalau baring-baring mesti ada benda rasa nak update kat blog, tapi bila buka blog, tak tahu nak mulakan 

dari mana. Eceh, macam kisah putus cinta yang sangat panjang lak kan. Ok, arini macam xtahu jugak nak 

update pasal apa, tapi cuba lah jugak tulis pape kan. Dari berhabuk xbuat apa.

Jadi sekarang aku memang addicted terhadap shopping handbag dan kasut. Tapi disebabkan gaji memang 

sangat 'besar', aku sudah mula berfikir untuk menguruskan kewangan dengan hebat. Perancangan harus 

gempak walaupun diri sendiri tahu tidak mungkin 50% pun yang jalan.hewhew. Jadi untuk mendapatkan 

dana bagi menampung nafsu membeli aku ni, aku selaaaaaalu terfikir aku nak buat preloved barang aku. 

Ya, aku memang nak buat preloved tapi aku xtau saluran mana yang akan membantu aku. Baju-baju yang 

xmuat, yang xpakai agak banyak, selalu cakap nak bagi anak-anak yatim la, nak bagi anak-anak buah la, 

tapi sampai harini, guni baju tu xgerak-gerak pun. So, aku rasa preloved ni sesuatu yang xperlu guna tenaga 

yang banyak sangat. Just upload and sell it. Tapi tapi tapi, kalau guna instagram, follower aku berapa kerat 

je, bukan macam blogger-blogger lain. Kalau guna facebook, 

macam segan pulak duk asyik upload gambar. Annoying lah kan..Arghhh semuanya mematahkan semangat 

aku..Jadi aku kuburkan lagi hasrat hati aku. Ok, memang tak guna sangat hidup aku kan?

Sekarang yang boleh bantu aku membeli belah adalah mengepau kakak-kakak yang baik hati jerla..

Mission Accomplished!!bahahahahaha..hukhuk *terbatuk lak*


Kita nak jual yang ni pun masih tak laku-laku. Sedih kita. Kita nak beli kasut baru. Kita pakai sekali je 

kasut ni terus sakit kaki terus cedera parah terus tenat. eh tipu.. Terus berparut sebab melecet. Sobs.


Ni menunjukkan nafsu membeli belah yang ada dalam diri. Semua duk tunggu aku kat kerusi aku pilih baju.

Menyayangi mereka!!!


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget