Friday, October 15, 2010

aku x ok!!!!

"ak ok x??"

ak ok laaa.....

'betol ke ni??"

xbetol pn.....

ye..memang aku sangat xok...mana x nye...final exam dah hampir tiba....tapi rasa macam banyak lagi ilmu aku xkuasai...dan dan dan....aku masih perlu bertungkus lumus untuk satu lagi test dan juga project paper...aduh...bila bleh kentut ni???nak kentut pun xsempat ni....eh,ter xsenonoh lak....

dari semalam lagi aku rsa mahu sumpah menyumpah,carut mencarut dan segalanye....tp kalau aku lakukan semua itu,hilanglah keayuan sebagai calon finalis gadis melayu...tapi,aku rasa kata2 nista itu sudah berada di hujung gigi taring dah..mana x nye lagi sekali, carrymark aku terlampau tinggi sampai aku pg jumpa lecturer 2 suruh kurangkan sikit...tp yang aku cukup nak marah bile die terus emo, turunkan markah aku sampaikan separuh pn xsampai....nak marah tau x!!!

aii..lagi sekali rasa nak mengumpat sikit pasal lect ni..memang la dosa...ngumpat sape2 pn dosa kn...tp rasa xleh tido kalau xluahkan perasaan ni...ok,aku tetap dengan pendirian nak mengumpat..ya,aku tekad!!!!mestila nak ngumpat, cakap ye2 je nak tolong student...saya akan tolong kamu cover test kamu yang gagal 2...tp tau x die tanda bahagian calculation sekejam pembunuhan sosilawati tau x.....selagi jawapan xbetul,jangan harap dapat wpun 0.1 markah untuk dakwat pen 2...lenkali, baik aku tulis pakai kayu je...xmembazir!!!ai...cukup nk marah..memang nk marah tau x????

tp aku tetap jugak amik risiko untuk menduduki sekali lagi test yang digembar gembur oleh nye sebagai pertolongan paling besar die akan lakukan kepada student..kali ni semuanye calculation,so kalau jawapan ak salah,maka cara aku mengaplikasikan pengiraan bersama formula2 i2 hanya tinggal kenangan di atas kertas i2 tanpa belas kasihan...

akhirnye...terluah juga perasaan aku...aku tau lect 2 xmungkin lah baca entry aku..tengok follower la..ade due je sebab yang lain aku dah remove...aku akn terima yang cukup teruja dengan entri aku je...credit to wnuradibah n farahradzi....

pasni nak solat,nak mintak ampun sebab ngumpat lect sendiri...bukan ngumpat teruk2 pn,juz nak luahkan perasaan je....xpe kn3????=P

6 comments:

  1. zatil, selamat untuk next test and project paper! tak ade ape yg mudah dlm hidup kita sem ini. moga kau tabah! mari berdoa ada keajaiban akan berlaku.

    oh tak sangka ko tapis follower, pttlah ramai yg mngaku dah follow ko tapi x appear. aku sangka mereka bergurau. rupanya kau yg remove. jd bila nak follow aku? jgn kate ko tak reti nk follow sdgkan ko reti remove follwer. sekian.

    ReplyDelete
  2. aku dah hampir rebah ni....aku x ok!!!ko phm kn tjuk ak...subuh pn kul7,mcmna nk doa ade keajaiban ni??hahah.

    hahaha...aku cuba jd follower ko tau..nti ak kna msuk tutorial bsma ssorg dlu la...ko tau sape org 2 kn3?=P

    ReplyDelete
  3. kau usaha je k. jgn fikir kemungkinan yg negatif. jangan lupe... emosi jangan goyah, hati jangan rapuh.

    ReplyDelete
  4. insan yg cemerlang dtgnye dr akal yg.....ok,smbung2!!

    ReplyDelete
  5. banyakkan bersabar mekti. ada hikmah sebalik tu..jangan cepat mengalah ye.. go go go! ^_^

    btw, aku sangat kagum dengan ko sebab sanggup remove yg lain but kekalkan aku n wandiba as ur followers. tp ko rse aku n wandiba akan baca entry ko ke pd lain hari?? haha - rindu nak gurau kasar..huhu..sorry mekti~~

    ReplyDelete
  6. emmm..harap2 ade keajaiban la..tetiba trus dpt a utk maf nti...eh,tsebut lak subjek i2..haha.tq farah..wah,tharu x???

    haaaa...ak yakin sgt la ko sgt bminat ngn entri2 ak..ko tau,follower ak lg sorg 2,siap mtak ak bt entri br kot..mtak wei..jgk xtau..=P

    ReplyDelete

There was an error in this gadget