Thursday, March 3, 2011

jangan terlalu percayakan kawan2

dengan hati gembira riang melompat2,ingin mengupdate blog buat rakan2 yang di sayangi dan dicintai..
aik,di cintai???omg!nyah!

tapi entri kali nak dimulakan dengan cerita cinta xterbalas..ok,tipu...
cerita sebenar adalah..semalam aku tido kul3.30..kenape??kerna menyiapkan esemen...
sebagai pure student,sekiranya due date untuk anta esemen pada 3 mac,jadi student itu akan siapkan esemen itu pada malam 2 mac seperti mana yang berlaku kepada aku..
tapi aku xberusaha sangat pun..
sebab,semua esemen yang aku punye hasil usaha orang lain..gile loser aku..
tapi loser itu macho..
seperti juga hitam itu perillys..
untuk subjek corporate secretary 2,kelas aku kena buat chapter summary..
jadi,kena buat kreatif2..oleh kerana masa mencumbui aku,aku pun copy orang lain punye notes,then buku scrap aku tu,aku suh akak bilik aku buat..
akak 2 memang xde keje,so aku cari pengisian rohani tuk die..
dengan die2 sekali tido jam 3.30am..*sebab 2 tadi aku bawa domino piza buat die..
aku rasa aku punyer simple sangat...tapi bila tunjuk kat kawan2,dorang cakap aku punyer cantik..
masa ni la nak jadi lembu punyer susu,sapi dapat nama ni..
bangga dengan hasil orang lain,kuikui.macho gile rasa diri ini..

tapi masa tengah aku tengah edit aku punye isi kandungan esemen tu,didib call..pada ketika itu,aku tidak menghidu muslihat die..
biasa nye orang yang ingin melakukan kejahatan terhadap aku ni mudah dikesan..
die call dan mengumpan aku..

"mekti...kitorang ade air sejuk...datanglah bilik kitorang"

aku yang memang touching sikit ngan air sejuk pun dengan semangat satria baja hitam setuju untuk pegi bilik dorg..
lgpun nak g print esemen..tetibe,file aku hilang dan amik masa untuk ke bilik mereka..
aku kol si didib 2 ckp ak punye file hilang dan die ajar aku nak cari..pastu die marah2 aku lambat sebab dorang tunggu aku nak buka air 2..

aku yang naif ni laju2 keluar ikut tingkap tingkat 5 2 terus terjun ke bilik mereka tanpa menoleh kiri kanan atas bawah..
aku buka je pintu bilik dorang..aku terus nangis gile2 bila dorang letak cupcake kt tengah2 bilik,nyalakan lilin,tutup lampu dan nyanyi hepi besday utk aku...
p/s:nangis gile2 tu hanya sekadar mengaburi mata reader..
aku cukup terharu dengan mereka..masa 2 rasa nak halalkn je semua hutang2 mereka pada aku..
maksud aku hutang budi..
walaupun ade sikit je..2 pun belum tentu ade..kihkih.dah pesan,banyak benda hanya untuk mengaburi mata sahaja..yang aku xpuas hati,nape aku xmandi semalam..nape dorang xckp nk amik gmbr...??
marah betul aku gambar rambut kusut2..xsempat setting...

mereka yang terlibat adelah didib,fazzy,kaka,farah,shiro,shikin..didib n fazzy adelah photographer pd mlm kejadian..



ade soalan pd kad ni:mekti ko cari tnda tgn tersembunyi..tanda tangan 2 semua ikut karakter..tapi aku jd sangsi bila tgk sign didib kat atas..spatutnye kat bwh monyet 2..sori didib!=)
ni je gambar yang boleh di upload sebab semuanye berlaku secara separuh berpakaian..bukan separuh bogel ye..maksudnye xmenutup aurat la..

thanks to u allz..macam nyah lak..ok2,ni aku serius..xnak main2 dah...bila serius kena guna bahasa baku..terima kaseh semua yang terlibat..aku sayang korang...*sila nanges teresak2*

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget