Tuesday, May 17, 2011

::im flying without wing::

yeah...baru pas balik sesi percutian ke hollywood..ya,itu tipu..hollywood 2 hanyalah singkatan bagi sabah negeri d bawah bayu..cuba singkatkan pasti jadi hollywood kan??^__^

walaupun sungguh boring ke sana sebab asyik pegi tempat sama je..tapi percutian ke sabah kali ni rare sikit sebab pegi dengan orang2 yang rare untuk aku berbaik..contohnye seperti didib..ni adalah kali pertama die terbang d udara..jadi masa inilah yang aku tunggu2 untuk kenakan die..sweet kan aku??werk=P

bila sampai kat airport je, lepas check in semua skali..kitorang masuk duk dalam..pastu aku cakap kat didib,bila nak masuk dalam flight 2 kena lari laju2 sambil geleng2 kepala..pastu bila nak beratur tunjuk boarding pass 2 aku suh didib angkat tangan bagitau no seat..bila stewardess bagi penerangan keselamatan,aku suh didib angkat tangan n tanya kalau xpaham.. didib hampir percaya tapi aku pun hampir ditendang keluar dari tingkap flight 2 menggunakan kaki didib n farah sekali..cukup bengang mereka dengan aku..





kalau ikutkan xtvt plak, xtvt paling menarik adalah buat kali kedua aku terbang bersama didib n pertama kali aku sertai parasailing ni..mula2 memang mngerikan..tapi bila dah naik,very2 nice n fun ok..sebab ianya diyakini selamat..tapi ape jadi dengan didib??aku cukup kagum bila didib xmampu nyanyi untuk aku walaupun inilah peluang emas die bila aku mintak die untuk menyanyikan sebuah lagu untuk aku..sebab ape die xleh nyanyi??weeee...



dan xtvt paling mengerikan adelah pegi crocodile farm..walaupun ini kali ke3 aku ke sana,tapi kali cukup melekat d hati..aku rasa ngeri gile bila nak ke kolam buaya2 tersebut..aku rasa buaya2 2 cukup dekat untuk lompat dan gigit aku..sampaikan bila buaya 2 gerak,aku menjerit sekuat hati..sebagai kesan,aku termimpi2kan buaya malamnye..teruk sungguh!



itu sajalah kenangan2 bersama sewaktu percutian yang boleh di update buat masa sekarang..mari melihat tembakan rambang dari kami..








mcm hollywood kn???


perjalanan pulang...
 next time kite melancong lagi ye rakan2..^___^

4 comments:

  1. wah..pkai selendang gitu..asal blk xpkai selendang..isk..

    ReplyDelete
  2. mahu2! hehehe.. nape xde gamba yg nmpk ko kurus tu....hehehe ;p

    ReplyDelete
  3. jgn tertipu del, blk die tuka selendang jugak. hehe.. itu semua lakonan semata-mata! hehehe

    ReplyDelete
  4. dalila:mstilah..kn ak akn ngorat pramugara...blik 2 mode pura2 ak on sbb duk umh kakak ak..tkut kna blasah..haha

    farah:suka btol bocorkn rhsia,huh!
    gmbr 2 tlah d tapis2 spya xrmai yg tpikat..hahah

    ReplyDelete

There was an error in this gadget