Monday, June 17, 2013

Monday Blues


Assalamualaikum semua..

Sesungguhnya arini aku sangat malas untuk pegi keje..Tapi apakan daya, bila bangun pagi ni aku tak ngantuk 

dan senang untuk bersiap-siap ke tempat kerja..jadi aku bawa diri seperti biasa. Sampai je di ofis aku 

tekanan perasaan tengok meja dan alat-alat tulis aku semua hilang..Tengok-tengok lagi, banyak kerja yang 

aku tinggalkan untuk mereka buat sendiri masih di meja aku..ok aku tak bengang.
.
.
.
Alhamdulillah, aku baru selesai menunaikan umrah pada 31 Mei - 11 Jun aritu..tapi aku masih belum 

bersedia untuk update mengenai perjalananku dan pengalamanku di sana. Alhamdulillah sekali lagi im doing 

well walaupun pada 3 hari terakhir aku uzur perempuan(period). Bila aku dah rajin edit-edit gambar aku 

akan update..Sekarang mood jetlag masih berleluasa..kemain sikit,huhu

teaser #menarajambesar

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget