Friday, December 10, 2010

once again

akhirnye..tibe juga ari sedih sedunia aku..seperti semester2 lepas..pasti masa ini akan kunjung jua..benci untuk menghuraikan kisah ini..keputusan peperiksaan sungguh menyentap jiwa ini..jozan show dah xmenggelikan hati..chapalrela juga buat aku nangis kalau tengok..spontan pun xmampu nak membuat aku senyum..

p/s;sape yang baca blog ni harap memahami sekiranye aku xagkat phone..tp kalau mesej,aku tetap akan balas..tp dengan syarat,jangan sesekali cuba tnya pasal result..pliz!

4 comments:

  1. nur dan wan diba si ikon muslimah asia tetap akan berada dcc nor!!

    ReplyDelete
  2. norza...
    iyo ko bulih teruk?
    cik khairun hbt tu result dio...3.77 tu..huhu

    ReplyDelete
  3. yer2, ikon muslimah dtg ni. norzatil, semoga cekal. wlpun aku pun smakin rapuh, kita jgn mengalah! semangat2!

    ReplyDelete
  4. nor dpt pakej set nur...truk kn!bkpo xdop hk ala carte??

    ReplyDelete

There was an error in this gadget