Friday, December 3, 2010

rinDu pAdaMu


rindu semua kawan2...rindu.rindu.rindu. hidup sebagai penganggur terhormat ni bukanlah seronok sangat...xadventure!walaupun makan terhidang..hanya perlu order then deliver aje..masuk bilik je,baling2 je seluar dan baju dalam bilik..spender pun masih tergulung2 dengan seluar lagi..itu pun xpe!pagi je,mak ketuk2 bilik suruh bagi baju yang nak basuh..kalau orang xtau crita sebenar,mesti orang cakap aku anak yang xbaik,suruh mak buat kerja...itu semua bukan permintaan aku..mak yang buat request semua tu..kalau d amati,aku lah anak yang baik sebab bila mak buat request nak basuh baju aku,aku akur..bila mak suruh makan,aku makan..bila mak xbagi aku berebut masak dengan die sebab sah2 abah aku xkan makan aku masak,aku akur juga..baik kan aku??baik kan3??cakap ya semua!
merekA yg dirindui..nk shopping sma korg!!
yg ni ak mmg rindu gile2...mna x nye,dh lma thn nk bhn die..dh lma smpn kta2 nista utk die=P

sepanjang cuti ni banyak benda mendatang dan banyak juga memergikan diri..aku xtahu cuti ni memberi faedah ataupun xmerugikan aku..betapa aku xtau nak buat apa sepanjang cuti, aku telah menyertai satu kelas mandarin bersama anak buah aku..berfaedah sungguh rasanye..rasa boring lepas kelas,ajak anak buah aku jalan2 d terengganu..sekarang aku kat terengganu la..=)

***
tengah2 online facebook, aku tengok sorang kawan yang pernah rapat dengan aku yang dah hampir 3 minggu tak mesej, online jugak..ego masing2 telah memisahkan kami..aku dengan ego aku,dan die dengan dirinye..dulu,die jugak yang salu nasihatkn aku supaya mengalah sebab mengalah 2 xrugi..tapi,ade die buat??cakap saje xguna..kalau die mesej aku,aku akan balas dengan macho gaya farid kamil punyer..xde nye nak marah2 die lagi..huhu.ok,noktah!

***
mesej2 dengan sorang kawan ni,suka pulak terlelap2..tension betol aku..dahla 1 mesej setiap 15minit..ayoyo..taip pakai jari kaki sebelah kiri mungkin!naseb baek pandai amik hati=P

nota kaki: ade kawan aku cakap,aku slalu dapat laki yang baik,padahal aku xbaik pun..betol ke aku xbaik??huhu..n kenapa aku selalu dipertemukan dengan lelaki yang baik tersebut??!!tuah manusia tiada siapa yang tahu...









6 comments:

  1. nota bontot b'bisul ~ kl die ego,nape nor xbuang ego nor 2??kl same2 ego,sape yg menang? dua2 rugi..

    ReplyDelete
  2. emm..sbg sorg ppuan,nor kna jual mahal..mna bleh sma mhl nga myk ron95..haha..die sperti mnnding jari kpada nor ats apa yg tjadi..nor tguris...

    ReplyDelete
  3. nur dan nor! hahaha. terasa terharu pula ade pengakuan ikhlas di sini. kau ingt aku tak rindu nak bahan kau ke? hah? kau trun skrg aku nk tgk muka kau! kehkehkeh

    p/s : laptop kembali rosak. akn mgurangkan aktvt seni dan berbloging slps ni. harap fan diluar sana bykkan bsabar.

    ReplyDelete
  4. wan!!terharu??itulah yg aku harapkn..ak smpai ngigau2 thn nk bhn ko ni..hrp ko mncul dpn mata aku skrg!!!

    alhamdulillah..mksudnye ko akn brubah dgn mngurgkn xtvt melaghokn ko 2...

    ReplyDelete
  5. gila kau tak terharu? berjuraian air mata aku bce sume ni. kau tak tahu aku ni skrg terus jd pendiam. tak nak bcakap selagi tak dpt bahan kau. hahahahaha.

    p/s: laptop tibe2 je sihat balik.

    ReplyDelete
  6. knape lptop ko dh baik blik? aku ingt aku bakal hidup aman utk sekian lma..tp..hampa!!

    ReplyDelete

There was an error in this gadget