Wednesday, December 29, 2010

wonder-wonderful!!!!

fuhhh...letih sungguh perjalanan selama 2 ari 1 malam ke melaka..walaupun penat tapi keseronokan itu mengatasi segalanye..tempat2 yang di lawati tu xdela menarik,tapi keseronokan bersama mereka yang sungguh mencuit hati itu membuatkan lagi berseri2 trip itu..mereka2 itu terdiri dari pelbagai bangsa dan warna..contohnye seperti alwan,berbangsa india muslim,puteh melepak..nazri,melayu sarawak,kulit sawa matang...zul,cina muslim,hitam manis..dalila,melayu sabah,puteh melepak macam alwan disebabkan kurang melibatkan diri dengan aktiviti luar(kihkih),and da last one is timah..kali ni kena jujur sebab takut timah baca hadith..huhu..timah ni melayu malaysia,kulit sawa matang,.disebabkan perbezaan warna kulit,dalila dan zul tidak mahu bersatu mahupun duduk bersebelahan..bila nak bergambar,dalila akan mencari alwan,mereka kan sama2 puteh,kuikui...

kami sampai jam 1pm lebih kurang,terus cari hotel..3 jejaka xberapa tampan hanya menuggu dalam kereta,cittt...kurus kami tau!!!tapi bagus gak,dapat calon suami kot...haha..timah n del,jangan kecoh!!=P


uruskan hotel n kupon tiket kereta

aktiviti sepanjang siang hanya melawat tempat2 bersejarah..maklumlah,sejarah dulu dapat A++(cit,tipu je)..bila malam menjelma..jeng..jeng..jeng..
aku xmampu berdiri..keje gile naik menara ni..haish!!
nampak x betapa boringnye naik cruise,credit 2 zul..

last sekali adalah moment paling menarik sekali..MELAKA WONDERLAND..niat sebenar nak g taman botanika,tapi terbabas ke sana..disebabkan pasangan regu xcukup,aku dgandingkan dengan zul..tapi,kenapa mesti aku??permainan pertama kitorang cukup membentuk jati diri aku menjadi seorang anak imam..ayat2 suci al-quran ingat kat mulut je masa 2..giles!!dalila paling 'berani'..main game slide pun,orang lain dah sampai,die baru tengah amik filing kat lane..kihkih..mainan last paling xmasuk akal..kalau nak tahu,anda sertai melaka wonderland, dan cuba lane warna merah k..pasti anda rasa kehangatannye..paling membanggakan,aku juara game slide walaupun ramai yang xberpuas hati..dan juga cabaran berkumpulan,aku dan zul menjadi juara..yeay!!
ni gmbar private,kuikui

menari poco2..
 yang paling penting,kitorang dengan jaya dan muka setebal kereta kebal, menari poco2 bersama2 maskot2 dorang..maskot kat pentas,kitorang kat bawah..jadi tumpuan ramai gitu..huhu

footnote:perjalanan selama 2 ari 1 malam ni cukup bermakna dengan teman2 yang cukup sporting..u r the best la semua..tahun depan kite melancong lagi ok..gambang waterpark pun ok gak..yahooo....hehehe

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget