Monday, November 29, 2010

best frog forever(BFF)

selamat bertemu lagi semua peminat2..ops,semua warga bangladesh la..salah lagi...salam satu malaysia dan salam sejahtera untuk semua la senang cite..dah lama rasa nak buat entri baru...tapi sungguh x berkesempatan memandangkan jemputan menyanyi di majlis kahwin xdapat nak di tolak..alhamdulillah,hari ni shooting pun cancel, so ade la masa nak berbelogan...

dalam kesibukan dengan komitmen kerja..sempat jugak la aku mengintai2 blog orang dan juga page2 facebook orang..pasal intai blog ni..aku nak cerita la sikit mengenai kekejaman seorang rakan aku yang telah memaksa aku membaca blog nye..siap ugut bunuh lagi..terpaksalah aku baca..die adalah blogger baru juga kawan baik aku masa form1 sampai form3..tapi cinta persahabatan kami terhalang bila die telah berpindah sekolah..tapi akhirnya jodoh menemukan kami di uitm shah alam kembali..


inilah khairunnisa anak perempuan aznan..haha

sungguh kembang kempis hidungku bila tengok entri die pasal aku dan gambar aku terpampang besar sekali..tapi bila baca isi dalam..rasa nak bagi kaki kidal je..tapi xpelah,sekurang-kurangnye ade la jugak pasal aku kan..pasal die ade aku tulis???xde wei..xlayak masuk blog aku..haha..maaf,itu cuma gurauan kecil..hikhik..untuk entri kali ni..aku cerita la sikit pasal die..amik hati la katakan..aku ni dah memang sejak azali jnis berhati mulia,xsuka kecewakan orang, aku akur saja..

nama die nurkhairunnisa aznan...berketurunan india muslim..ok,tipu..haha..dimulakan dengan cite2..dulu,die sangat ingin menjadi artis ataupun peramugari..tapi disebabkan pakejnye xde,tapi minat je lebih,die gagal!!glamor dengan tagline "hai,saya intan sarafina...bersama saya..blablabla"..kononnye macam artis yang ken temuramah la..ttg cita2 nk jadi peramugari tu,yang 2 aku xtau ape kesudahannye sebab sekarang die bakal jadi wartawan melodi..haha..nampak x kat situ die banyak ke arah dunia hiburan..dah berapa kali aku pesan yang dunia hiburan xjnjikan ape2..die tetap degil!

masa sama2 sekolah dulu,die lah zizan di hatiku..sungguh jenaka orangnye..suaranye bak buluh perindu yang ade lubang2,gemersik mnusuk telinga sehingga tahik2 telinga bakal cair bila die ketawa..kalau ponteng prep,mesti sama2..kalau terkantoi pun msti sama..kalau aku kena tangkap,mana boleh aku biuarkan die selamat dalam loker 2..dengan hati mulia berlaku jujur,aku gtau la LDP yang nisa ade dalam loker..aku jugak terlalu percaya dengan die sehinggakan aku bagi die potong rambut aku..aku redha dengan hasil rambut aku yang senteng itu..redha tau!bila hati terlalu mulia,aku slalu jadi sang wira d hati nisa..aku akan bekap die kalu kena bahan dek budak2 laki..gile mulia aku kan3?

itu sajalah mengenai khairunnisa ni..tapi persahabatn kami tetap utuh kerana kami sentiasa disatukan..haa..yang penting kami selalu mempunyai  taste dan peberet yang sama..kami suka pada jejaka tampan yang sama iaitu arjun rampal dan shahir..yeay!!serasi kan kami??


tapi kan..tapi kan..xdela menarik sangat khairunnisa ni..tapi harap semua tertarik dengan blog die...cari la nisa di sini..niSa ke?

5 comments:

  1. wakakakka...naka la cara penulisan norzatil yg seolah2 hanya membalas serangan dr nur.terharu membace kisah khairunnisa yg jelas2 memuji norzatil..hahhaha

    ReplyDelete
  2. tidak2..nor bniat mulia ingn mempromosikan blog nur..rmai x follower pas 2??haha..harap nur gmbira dgn promosi ini..haha

    ReplyDelete
  3. hai cIk zati.. ingat sy lagi dop??? kekeke.. suko la baco entri ni
    ingat zaman2 skoloh mulo..huhu

    ReplyDelete
  4. hai dayah..intan sarafina di sini..haha
    sggh naka ayt yg digunakan oleh pelakon tambahan chaparela ini kan..terhibur intan..hak3

    ReplyDelete
  5. da(Y)un:xjupo cari eh braket supo dayah 2..haha..oloh,ingt blana eh mugo jare make palo ike..hehe

    nur:intan??yeuwww...hahah

    ReplyDelete

There was an error in this gadget